FACTUREN

Je kunt op de rekening van de psycholoog die bevalt evenals op het overzicht van de zorgverzekeraar precies zien wanneer en door wie je behandeld bent en voor hoelang. De rekening bevat duidelijke informatie die je gemakkelijk kunt controleren.

Op de rekening staan ook zorgprestaties, hieronder zie je welke prestaties er bij de psycholoog die bevalt van toepassing zijn:

\

Consult diagnostiek

bij diagnostiek onderzoekt uw behandelaar wat er met u aan de hand is, welke problematiek er bij u speelt;

\

Consult behandeling

bij behandeling gaat u met uw behandelaar in gesprek met als doel uw problematiek hanteerbaar te maken;

\

Intercollegiaal overleg

als uw behandelaar het voor uw behandeling noodzakelijk vindt om te overleggen met een externe collega.

Bij elke prestatie past een ander tarief. Voor meer informatie over de tarieven van 2023, klik hier. In dit tarief zit ook de indirecte tijd verwerkt. Zoals bijvoorbeeld het uitwerken van het intakeverslag of het opstellen van een behandelplan.

CONSULTDUUR

De eerste twee gesprekken betreffen de intake en vallen hiermee onder diagnostiek. Hierin bespreken we jouw doelen voor de behandeling en wordt de zorgzwaartetypering besproken. De duur en frequentie van de vervolggesprekken (behandelconsulten) worden in onderling overleg bepaald.

NO SHOW

Tot 24 uur van tevoren kan een afspraak kosteloos geannuleerd worden. Bij annulering binnen 24 uur wordt 50 euro in rekening gebracht.

Aanmelden

Meld je aan door jouw contactgegevens
te mailen
 of ons te bellen op 06 1333 9123
We bekijken dan samen hoe we je het beste kunnen helpen.