de psycholoog die bevalt

OVER DE PRAKTIJK

Kies je voor de psycholoog die bevalt, dan kun je rekenen op professionele ondersteuning, gebaseerd op gelijkwaardigheid en duidelijkheid. Je weet waar je staat en waar je naartoe werkt. We stellen haalbare doelen aan de hand van concrete actiepunten en werken actief samen aan jouw herstel.

De psycholoog die bevalt biedt zorg in de Generalistische Basis GGZ (BGGZ). Deze hulp is geschikt voor mensen met lichte tot matige psychische problemen. De praktijk is opgericht door mijzelf, Lotte Moll.

In 2013 ben ik opgeleid tot Gezondheidszorg-psycholoog (GZ-psycholoog). Inmiddels ben ik zo’n 10 jaar werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) bij een middelgrote instelling. Naast GZ-psycholoog, BIG geregistreerd ben ik geregistreerd als EMDR Practitioner en Schematherapeut. Ik ben lid van de EMDR Vereniging Nederland en de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LPPV).

De geboden behandelmethoden bij de psycholoog die bevalt zijn evidence-based, methoden die onderzocht zijn op effectiviteit. In een intakegesprek onderzoeken we samen welke vorm van therapie geschikt is voor jouw klachten.

De behandeling wordt zowel online als face to face aangeboden. Daarbij is het mogelijk om, in overleg, een afspraak in de avonduren te plannen (19:00-21:00).

Dit zeggen anderen over de psycholoog die bevalt

In de paar maanden dat ik therapie heb gevolgd bij Lotte Moll, heb ik de kans gekregen om te ervaren hoe prettig een goede therapeutische behandelrelatie kan zijn. Ik voelde me vanaf het eerste moment gezien en gehoord, serieus genomen en begrepen. Tevens had ik het idee dat Lotte perfect aanvoelde wat ik aan kon qua tempo en informatie. Hierdoor waren er niet te veel, maar ook niet te weinig sessies.

Lotte is een behandelaar die goed prikt op de juiste plekken en momenten, zodat de pijnpunten aan het licht komen. Without discomfort, no growth. Ze heeft snel door wat de mogelijke oorzaken van bepaalde problemen kunnen zijn en gaat samen met de cliënt naar passende oefeningen en oplossingen zoeken. Hierbij is Lotte creatief, enthousiast en doortastend.

Ik zou iedereen een behandelaar gunnen zoals Lotte, waarbij je jezelf mag en kan zijn. Hierdoor durfde ik me kwetsbaar op te stellen, verdriet te voelen en ook weer te helen.

Mayelle

De huisarts heeft mij verwezen naar Lotte. Ik was somber. Ondanks dat ik nergens zin in had vond ik de afspraken met Lotte altijd prettig. Meestal viel er zelfs nog wel wat te lachen. Het is duidelijk dat zij het beste met je voor heeft. Als het nodig is weet ik haar weer te vinden.

Max

Lotte heeft mij geholpen beter te begrijpen waarom ik geneigd ben op een bepaalde manier te reageren. Patronen zijn helder geworden. Ik pieker minder, omdat ik mijzelf nu ‘snap’. Ik kan beter naar mijn behoeften luisteren en voel me daardoor meer gesteund. Ik vond het prettig dat ook mijn partner aan mocht sluiten bij een behandelgesprek.

Judith

Aanmelden

Meld je aan door jouw contactgegevens
te mailen
 of ons te bellen op 06 1333 9123
We bekijken dan samen hoe we je het beste kunnen helpen.